Plafondlamp

Plafondlamp kopen? Hieronder staan een aantal bedrijven die een plafondlamp verkopen. Al deze bedrijven zijn gespecialiseerd in het type plafondlamp. Bij deze bedrijven vindt u ook meer informatie over de plafondlamp.

Plafondlamp bij de Praxis

Plafondlamp bij de Praxis

Voor welke ruimte zoek je een plafondlamp? Heeft jouw hal meer licht nodig? Zijn de lampen in de gang toe aan vernieuwing? Of wil je in de badkamer een goede en veilige badkamerlamp? Plafondlampen zijn er in heel veel soorten en maten. Zo kun je niet alleen de lamp in jouw stijl kiezen, maar ook exact het soort licht dat je nodig hebt in je ruimte. Wat past het beste bij jou thuis? Een klassieke plafonnière met zacht diffuus licht? De stoere plafondlamp met drie felle spots, die je kunt richten waar jij het licht wilt hebben? Of een strakke trendy lamp aan het plafond met een leuke lampenkap, die goed bij je andere lampen past? Je vindt ze allemaal bij Praxis.

Light11 plafondlamp

Light11 plafondlamp

Plafondlampen zijn bij de keuze van lichtbron thuis vooral populair omdat ze een makkelijke basis-verlichting in elke kamer garanderen. Maar niet alleen dit feit maakt de lampen tot een belangrijk inrichtingsobject – ze bevinden zich bovendien optisch in het midden van de kamer en worden zo beslist al de focus van belangstelling. Principieel zijn plafondlampen geschikt voor grote en kleine ruimtes. Het maakt niet uit of keuken, hal, kinder-, bad- of slaapkamer, woon- en eetkamer – er bestaat voor iedere ruimte een geschikte lamp. Let u wel op dat de lamp een voor de kamergrootte gepaste vorm en afmeting heeft.

Lampenconcurrent plafondlampen

Lampenconcurrent plafondlampen

Plafondlampen zijn beschikbaar met heel moderne vormen en materialen, of met verschillende klassieke eigenschappen. Zoek je specifiek naar de plafondlampen met kap, of wil je gebruik maken van de LED plafondlampen die er beschikbaar zijn? Blader daarnaast eens door de design plafondlampen, waarmee je zorgt voor een strak en stijlvol uiterlijk. Dankzij het grote aanbod kun je de plafondlampen uitstekend laten aansluiten bij de rest binnen je verlichtingsplan.

Plafondlamp bij Steinhauer

Plafondlamp bij Steinhauer

Plafondlampen worden al meer dan 80 jaar door Steinhauer ontworpen. Het begrip plafondlamp is eigenlijk heel breed. De beste lamp bestaat niet, maar wel een lamp die het beste bij u past. Bent u op zoek naar een moderne zilveren plafondlamp? Of juist opzoek naar een klassieke bronzen plafonniere? Of zoekt u juist spatwaterdichte plafondlampen voor in de badkamer? We hebben een zeer brede collectie: van simpele kleine lampen tot hele grote sierlijke plafondlampen. Hieronder vindt u alle plafonnières van Steinhauer. Bekijk ook de moderne LED hanglampen en klassieke & moderne vloerlampen van Steinhauer.

Lampenwereld plafondlamp

Lampenwereld plafondlamp

Plafondlampen Wij bieden u meer dan 700 plafondlampen aan en u kunt deze makkelijk uit filteren naar u gewenste lamp. Heeft u een voorkeur voor moderne, klassieke of energiezuinigeplafondlampen? Kijk hieronder voor meerdere mogelijkheden. Wilt u de plafondlampen binnen een week in huis hebben selecteer dan op dropshipment, 2 - 3 werkdagen levertijd. Ledtoleda plafondlamp Plafondlamp Ringo Dimbaar en toepassing van plafondlampen Kies eenvoudig of u een plafondlamp met dimmer wilt, een plafondlamp die dimbaar is met een wanddimmer voor gloeilampen, 12 volt halogeenlampen of ledlampen.

Flafondlamp van de Lampgigant

Flafondlamp van de Lampgigant

Plafondlampen dienen meestal als praktisch lichtoplossing. In vergelijking / als vervanger van de hanglamp zit een plafonnière nooit in de weg. Vooral in de gang en de WC is een plafondlamp onvermijdelijk vanwege de beperkte hoogte. Alleen wanneer er sprake is van een bovengemiddeld hoog plafond kan er ook gedacht worden aan een hangende lamp. De collectie plafonnières is gigantisch uitgebreid in kleur en materiaal. De praktische manier van verlichten is ook vaak efficiënt. Het ontwerp van de lamp gaat iets meer naar de achtergrond en de lichthoeveelheid naar de voorgrond. Hierbij heb je witte, glazen plafondlampen die een hoop licht creëren. Doordat dit type binnenverlichting minder poespas heeft en vooral een egaal lichtschaal omvat krijg je met minder wattage meer licht. Veel plafonnières zijn dan ook de witte plafondlamp met glas.

Buitenlamp-expert plafondlamp

Buitenlamp-expert plafondlamp

In ons assortiment vindt u twee verschillende soorten plafondlampen. U kunt kiezen voor de plafondlamp die direct aan het plafond wordt geplaatst of voor een hangende lamp die lager hangt en prachtig staat boven bijvoorbeeld de tuintafel. De plafond- en hanglampen op buitenlamp-expert zijn afkomstig van topmerken als Konstsmide, KS en Eglo.

Plafondlampen bij de Verlichting specialist

Plafondlampen bij de Verlichting specialist

Plafondlampen voor de badkamer dienen een bepaalde waterdichtheidswaarde te hebben. Wij hebben een reeks plafondlampen voor de badkamer voor u geselecteerd. De meeste plafondlampen voor in de badkamer hebben een modern design. Wij hebben echter ook een aantal klassiekere badkamer plafondlampen voor u geselecteerd. Iedere maand worden nieuwe plafondlampen voor de badkamer toegevoegd aan ons assortiment. Wij bieden dus de meest actuele collectie. Onze adviseurs helpen u graag als u nog vragen heeft over een van de badkamer plafondlampen.